Αρχική » Επιδιόρθωση Χαλιών » Ύφανση Πέλους » Ταπητοκαθαριστήρια 2 Δέλτα: Ύφανση Πέλους

Ταπητοκαθαριστήρια 2 Δέλτα: Ύφανση Πέλους

Επιδιόρθωση Τριμμένου Πέλους

Η εταιρία καθαρισμού και φύλαξης για τάπητες, χαλιά, σκεπάσματα και σαλόνια 2 Δέλτα, με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό της, τα εξειδικευμένα καθαριστικά της και το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό της σας προσφέρει τον καλύτερο, υγιεινότερο, άοσμο καθαρισμό τους, στις εγγυημένα καλύτερες τιμές της αγοράς.

Εκτός από τις υπηρεσίες καθαρισμού για τάπητες και χαλιά, η 2Δ αναλαμβάνει:

– την επιδιόρθωση του πέλους του χαλιού σας.

Το πέλος του χαλιού είναι το κυρίως σώμα του χαλιού. Πολλές φορές λόγω πολυκαιρισμού, κακής συντήρησης, κακής ποιότητας καθαρισμού με μή φιλικά προς την τρίχα καθαριστικά, από την φύλαξη σε υγρό περιβάλλον και για διάφορους άλλους λόγους η ύφανση του πέλους χάνει την συνοχή της, αλλοιώνεται και καταστρέφεται δημιουργώντας κενά στο πέλος και τρύπες.
Η 2Δ αναλαμβάνει με εξειδικευμένο προσωπικό την επιδιόρθωση του πέλους του χαλιού στο σημείο που έχει καταστραφεί, αντικαθιστώντας το σημείο εκείνο με καινούργιο και παραδίδοντας σας το χαλί σας χωρίς τα κενά που είχαν προκληθεί.
Στα χειροποίητα χαλία και τα μεταξωτά χαλιά η 2 Δέλτα αναλαμβάνει την ύφανση εκ νέου του σημείου που έχει καταστραφεί, αντικαθιστώντας τις ίνες του μαλλιού ή του μεταξιού με καινούργιες και σας το παραδίδει στην αρχική του κατάσταση.

Η εκτίμηση και προσφορά για εργασίες που αφορούν στην επιδιόρθωση του πέλους του χαλιού σας γίνεται από εξειδικευμένο συνεργείο που σας επισκέφτεται στον χώρο σας μετά από προκαθορισμένο ραντεβού την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

Ο Συντάκτης: Ταπητοκαθαριστήρια 2 Δέλτα

Βιοκαθαρισμός Χαλιών, Σαλονιών, Υφασμάτων & Στρωμάτων, με ειδικά βιολογικά και αντι-αλλεργιογόνα καθαριστικά | Επισκευή Χαλιών | Αδιαβροχοποίηση Χαλιών, Σαλονιών, Υφασμάτων & Στρωμάτων, με εγγύηση 5 ετών.