Αρχική » Επιδιόρθωση Χαλιών » Εφαρμογή Λάτεξ » Ταπητοκαθαριστήρια 2 Δέλτα: Εφαρμογή Λάτεξ

Ταπητοκαθαριστήρια 2 Δέλτα: Εφαρμογή Λάτεξ

Επιδιόρθωση – Εφαρμογή Τάφτεν

Η εταιρία καθαρισμού και φύλαξης για τάπητες, χαλιά, σκεπάσματα και σαλόνια 2 Δέλτα, με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό της, τα εξειδικευμένα καθαριστικά της και το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό της σας προσφέρει τον καλύτερο, υγιεινότερο, άοσμο καθαρισμό τους, στις εγγυημένα καλύτερες τιμές της αγοράς.

Εκτός από τις υπηρεσίες καθαρισμού για τάπητες και χαλιά, η 2 Δέλτα αναλαμβάνει:

– την επιδιόρθωση φθαρμένου τάφτεν του χαλιού σας.

Το τάφτεν είναι το κάτω μέρος των χαλιών (συνήθως μηχανοποίητης κατασκευής) που προστατεύει την ύφανση του πέλους του χαλιού. Το τάφτεν συχνά φθείρεται και αφήνει το πέλος του χαλιού εκτεθειμένο, με αποτέλεσμα την αποσύνθεση του.

Στην 2 Δέλτα αναλαμβάνουμε την επιδιόθρωση του τάφτεν του χαλιού με την εφαρμογή ρητίνης λάτεξ από εξειδικευμένα συνεργεία και με υπερσύγχρονες μεθόδους. Με αυτό τον τρόπο επαναφέρουμε την προστασία στην ύφανση του πέλους του χαλιού από την αποσύνθεση και την καταστροφή του.

Ο Συντάκτης: Ταπητοκαθαριστήρια 2 Δέλτα

Βιοκαθαρισμός Χαλιών, Σαλονιών, Υφασμάτων & Στρωμάτων, με ειδικά βιολογικά και αντι-αλλεργιογόνα καθαριστικά | Επισκευή Χαλιών | Αδιαβροχοποίηση Χαλιών, Σαλονιών, Υφασμάτων & Στρωμάτων, με εγγύηση 5 ετών.