Αρχική » Επιδιόρθωση Χαλιών » Αντικατάσταση Ρελιού » Ταπητοκαθαριστήρια 2 Δέλτα: Αντικατάσταση Ρελιού

Ταπητοκαθαριστήρια 2 Δέλτα: Αντικατάσταση Ρελιού

Επιδιόρθωση – Αντικατάσταση Ρελιού Χαλιού – Ρέλιασμα

Η εταιρία καθαρισμού και φύλαξης για τάπητες, χαλιά, σκεπάσματα και σαλόνια 2 Δέλτα, με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό της, τα εξειδικευμένα καθαριστικά της και το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό της σας προσφέρει τον καλύτερο, υγιεινότερο, άοσμο καθαρισμό τους, στις εγγυημένα καλύτερες τιμές της αγοράς.

Εκτός από τις υπηρεσίες καθαρισμού για τάπητες και χαλιά, η 2 Δέλτα αναλαμβάνει:

– την επιδιόρθωση του ρελιού του χαλιού σας (ρέλιασμα).

Το ρέλι του χαλιού είναι το περιμετρικό τμήμα του χαλιού. Είναι η πλέξη (από μηχανή πλέξης) που προστατεύει το πέλος του χαλιού στο τέλος της ύφανσης του. Το σημείο αυτό συνήθως, λόγω του ότι βρίσκεται στην άκρη του χαλιού, κακοποιείται περισσότερο από το υπόλοιπο χαλί και καταστρέφεται. Επίσης πολλές φορές μετά από αφαίρεση φθαρμένων κροσιών ή κακομεταχείρηση κατά την λεύκανση των κροσιών το ρέλι που βρίσκεται κάτω απο τα κρόσια καταστρέφεται και αφήνει το πέλος και την ύφανση του χαλιού εκτεθειμένη. Το αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα το πέλος να αρχίσει να αποσυντήθεται επίσης.

Η 2 Δέλτα αναλαμβάνει με εξειδικευμένο προσωπικό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας την επιδιόρθωση χαλιών με φθαρμένο ρέλι. Αναλαμβάνουμε να αφαιρέσουμε το παλιό και να υφάνουμε στην άκρη του πέλους του χαλιού σας καινούργιο ρέλι. Επίσης αναλαμβάνουμε την αφαίρεση των φθαρμένων κροσιών και εφαρμογή ρελιού στο σημείο του αρχικού ρελιού και αν το επιθυμείτε την αντικατάσταση των παλιών κροσιών με καινούργια από την μεγάλη συλλογή που διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας.

Ο Συντάκτης: Ταπητοκαθαριστήρια 2 Δέλτα

Βιοκαθαρισμός Χαλιών, Σαλονιών, Υφασμάτων & Στρωμάτων, με ειδικά βιολογικά και αντι-αλλεργιογόνα καθαριστικά | Επισκευή Χαλιών | Αδιαβροχοποίηση Χαλιών, Σαλονιών, Υφασμάτων & Στρωμάτων, με εγγύηση 5 ετών.