Αρχική » Αδιαβροχοποίηση » Στρωμάτων » Ταπητοκαθαριστήρια 2 Δέλτα: Αδιαβροχοποίηση Στρωμάτων

Ταπητοκαθαριστήρια 2 Δέλτα: Αδιαβροχοποίηση Στρωμάτων

Ταπητοκαθαριστήρια 2 Δέλτα: Αδιαβροχοποίηση Στρώματος, Αδιαβοροχοποίηση Στρωμάτων, Αδιαβροχοποίηση Παιδικών Κρεβατιων.

αδιαβροχοποιηση_στρωματων_αδιαβροχοποιηση_στρωματος_αδιαβροχοποιηση_μαξιλαριου_αδιαβροχοποιηση_υφασματωναδιαβροχοποιηση_στρωματων_αδιαβροχοποιηση_στρωματος_αδιαβροχοποιηση_μαξιλαριου_αδιαβροχοποιηση_υφασματωναδιαβροχοποιηση_στρωματων_αδιαβροχοποιηση_στρωματος_αδιαβροχοποιηση_μαξιλαριου_αδιαβροχοποιηση_υφασματωναδιαβροχοποιηση_στρωματων_αδιαβροχοποιηση_στρωματος_αδιαβροχοποιηση_μαξιλαριου_αδιαβροχοποιηση_υφασματων

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουν οι πελάτες μας, τόσο οι οικιακοί, όσο και οι ξενοδοχειακές μονάδες και μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων ή παιδικοί σταθμοί, για την αδιαβροχοποίηση στρωμάτων και υποστρωμάτων κρεβατιών ενηλίκων, παιδιών και ή ηλικιωμένων. Η 2 Δέλτα αναλλαμβάνει την αδιαβροχοποίηση σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις.

Η 2 Δέλτα εφαρμόζει μια διαδικασία αδιαβροχοποίησης κατά την οποιά επιτυγχάνεται ο εμποτισμός των ινών του στρώματος, έτσι ώστε να αντιστέκεται στα υγρά και στις ακαθαρσίες. Με την αδιαβροχοποιήση δημιουργούμε μια σχεδόν αόρατη, λεπτή διαφάνεια στην επιφάνεια γύρω από τις ίνες του στρώματος. Το αποτέλεσμα της αδιαβροχοποίησης είναι ένα στρώμα που αντιστέκεται στα υγρά, αφού μειώνεται η ταχύτητα με την οποία εισχωρούν σε αυτό. Παράλληλα ένα στρώμα που έχει υποστεί αδιαβροχοποίηση είναι πιο εύκολα καθαριζόμενο, αφού οι ακαθαρσίες και οι λεκέδες αφαιρούνται με ένα βρεγμένο πανί.

Το πιο ευχάριστο είναι ότι στην 2 Δέλτα έχουμε επιλέξει υλικά καθαρισμού, αλλά και υλικά για την αδιαβροχοποίηση εξειδικευμένα τόσο για την αποτελεσματικότητα τους, όσο και με βάση την φιλικότητα προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Οι επικαλυμμένες ίνες μετά από την αδιαβροχοποίηση έχουν εντελώς ουδέτερη συμπεριφορά στο δέρμα σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ σχετικά με τα οικολογικά υλικά καθαρισμού, αλλά και τα υλικά για την αδιαβροχοποίηση που χρησιμοποιούμε.

Η αδιαβροχοποίηση με την χρήση προϊόντων νανοτεχνολογίας που χρησιμοποιούμε προστατεύει το στρώμα σας από το νερό, τις βρωμιές και τους λεκέδες και η ίδια παραμένει αόρατη. Δεν επηρεάζει την εμφάνιση, το χρώμα και την υφή του.

αδιαβροχοποιηση_στρωματων_αδιαβροχοποιηση_στρωματος_αδιαβροχοποιηση_μαξιλαριου_αδιαβροχοποιηση_υφασματων
αδιαβροχοποιηση_στρωματων_αδιαβροχοποιηση_στρωματος_αδιαβροχοποιηση_μαξιλαριου_αδιαβροχοποιηση_υφασματων
αδιαβροχοποιηση_στρωματων_αδιαβροχοποιηση_στρωματος_αδιαβροχοποιηση_μαξιλαριου_αδιαβροχοποιηση_υφασματων

Συνοπτικά λοιπόν μετά την αδιαβροχοποίηση επιτυγχάνουμε:

  • Προστασία από την υγρασία.
  • Προστασία των ινών από υγρά και λεκέδες που μπορεί να πέσουν πάνω στο στρώμα.
  • Προστασία από τον αποχρωματισμό (ξεθώριασμα) και την φθορά.
  • Προστασία από την ανάπτυξη μυκήτων, από τα ακάρεα και τα περιττώματα τους.
  • Τα δέρματα και τα υφάσματα πλένονται εύκολα με νερό και σφουγγάρι ή νερό.

Εκτός από τα στρώματα, αδιαβροχοποίση μπορούμε να εφασμόσουμε και σε μαξιλάρια, υποστρώματα και κλινοσκεπάσματα που εσείς επιθυμείτε.

Η εφαρμογή του υγρού για αδιαβροχοποίηση έχει εγγύηση χρόνου ζωής 5 ετών.

Ο Συντάκτης: Ταπητοκαθαριστήρια 2 Δέλτα

Βιοκαθαρισμός Χαλιών, Σαλονιών, Υφασμάτων & Στρωμάτων, με ειδικά βιολογικά και αντι-αλλεργιογόνα καθαριστικά | Επισκευή Χαλιών | Αδιαβροχοποίηση Χαλιών, Σαλονιών, Υφασμάτων & Στρωμάτων, με εγγύηση 5 ετών.