Αρχική » Αδιαβροχοποίηση » Χαλιών » Ταπητοκαθαριστήρια 2 Δέλτα: Αδιαβροχοποίηση Χαλιών

Ταπητοκαθαριστήρια 2 Δέλτα: Αδιαβροχοποίηση Χαλιών

Ταπητοκαθαριστήρια 2 Δέλτα: Αδιαβροχοποίηση Χαλίων (Χαλιών Μηχανής, Μοκέτας, Χαλιών Μεταξωτών, Χαλιών Ευαίσθητων και Μάλλινων).

αδιαβροχοποιηση_χαλιων_αδιαβροχοποιηση_μοκετων_αδιαβροχοποιηση_μεταξωτων_χαλιων_αδιαβροχοποιηση_ευαισθητων_χαλιωναδιαβροχοποιηση_χαλιων_αδιαβροχοποιηση_μοκετων_αδιαβροχοποιηση_μεταξωτων_χαλιων_αδιαβροχοποιηση_ευαισθητων_χαλιωναδιαβροχοποιηση_χαλιων_αδιαβροχοποιηση_μοκετων_αδιαβροχοποιηση_μεταξωτων_χαλιων_αδιαβροχοποιηση_ευαισθητων_χαλιωναδιαβροχοποιηση_χαλιων_αδιαβροχοποιηση_μοκετων_αδιαβροχοποιηση_μεταξωτων_χαλιων_αδιαβροχοποιηση_ευαισθητων_χαλιων

Τα ταπητοκαθαριστήρια 2 Δέλτα αναλλαμβάνουν την αδιαβροχοποίηση χαλιών και μοκετών δημιουργώντας ένα αόρατο φίλμ προστασίας έναντι σε κάθε ατύχημα που μπορεί να συμβεί, όπως να χυθεί κρασί, σάλτσες, καφέδες κτλ.

Η 2 Δέλτα εφαρμόζει μια διαδικασία κατά την οποιά επιτυγχάνεται ο εμποτισμός χαλιών και μοκετών και που αντιστέκεται στο νερό και στα λάδια. Με την αδιαβροχοποιήση δημιουργούμε μια σχεδόν αόρατη, λεπτή διαφάνεια στην επιφάνεια γύρω από τις ίνες του πέλους του χαλιού και της μοκέτας. Με αυτό, το αποτέλεσμα που αντιστέκεται στο νερό μειώνεται η ταχύτητα με την οποία εισχωρούν στα υφάσματα και στο δέρμα βρώμικες ύλες, όπως καφές, κόκκινο κρασί και άλλα.

αδιαβροχοποιηση_χαλιων_αδιαβροχοποιηση_μοκετων_αδιαβροχοποιηση_μεταξωτων_χαλιων_αδιαβροχοποιηση_ευαισθητων_χαλιων
αδιαβροχοποιηση_χαλιων_αδιαβροχοποιηση_μοκετων_αδιαβροχοποιηση_μεταξωτων_χαλιων_αδιαβροχοποιηση_ευαισθητων_χαλιων
αδιαβροχοποιηση_χαλιων_αδιαβροχοποιηση_μοκετων_αδιαβροχοποιηση_μεταξωτων_χαλιων_αδιαβροχοποιηση_ευαισθητων_χαλιων

Με την προστασία της αδιαβροχοποίησης έχουμε σαν αποτέλεσμα να μην κολλάνε ξεραμένες βρωμιές πάνω στο χαλί ή την μοκέτα και να μην απορροφούνται από τις ίνες οι υγρές βρωμιές. Το νερό, ο καφές, το κόκκινο κρασί που τόσο μας φοβίζει αλλά ακόμα και σάλτσες φεύγουν από τα επεξεργασμένα υφάσματα. Ακόμα και σκληρές βρωμιές είναι πανεύκολο να απομακρυνθούν.

Το πιο ευχάριστο είναι ότι στην 2 Δέλτα έχουμε επιλέξει υλικά καθαρισμού, αλλά και υλικά για την αδιαβροχοποίηση εξειδικευμένα τόσο για την αποτελεσματικότητα τους, όσο και με βάση την φιλικότητα προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Οι επικαλυμμένες ίνες μετά από την αδιαβροχοποίηση έχουν εντελώς ουδέτερη συμπεριφορά στο δέρμα σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ σχετικά με τα οικολογικά υλικά καθαρισμού, αλλά και τα υλικά για την αδιαβροχοποίηση που χρησιμοποιούμε.

Λάδια, καφές και άλλοι συχνοί λεκέδες ανήκουν πια στο παρελθόν, όταν τα χαλιά έχουν υποστεί την επεξεργασία για αδιαβροχοποίηση.

Η αδιαβροχοποίηση των ινών με προϊόντα νανοτεχνολογιας προστατεύει τα χαλία σας από το νερό, τις βρωμιές και τους λεκέδες και η ίδια παραμένει αόρατη. Δεν επηρεάζει την εμφάνιση, το χρώμα και την υφή των χαλιών και των μοκετών.

Συνοπτικά λοιπόν μετά την αδιαβροχοποίηση επιτυγχάνουμε:

  • Προστασία από την υγρασία.
  • Προστασία των ινών από λάδι, σάλτσα, αίμα, καφέ, ποτά, χυμούς, κόκκινο κρασί, αναψυκτικά, κέτσαπ, σοκολάτα, κ.λ.π.
  • Προστασία από τον αποχρωματισμό (ξεθώριασμα).
  • Προστασία από την ανάπτυξη μυκήτων.
  • Τα χαλιά πλένονται εύκολα με νερό και σφουγγάρι ή νερό.

Έτσι με την πολλαπλή προστασία διατηρούμε υψηλό δείκτη καθαριότητας και υγείας, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η εφαρμογή του υγρού για αδιαβροχοποίηση έχει εγγύηση χρόνου ζωής 5 ετών.

Ο Συντάκτης: Ταπητοκαθαριστήρια 2 Δέλτα

Βιοκαθαρισμός Χαλιών, Σαλονιών, Υφασμάτων & Στρωμάτων, με ειδικά βιολογικά και αντι-αλλεργιογόνα καθαριστικά | Επισκευή Χαλιών | Αδιαβροχοποίηση Χαλιών, Σαλονιών, Υφασμάτων & Στρωμάτων, με εγγύηση 5 ετών.